Adatvédelmi szabályzat

 

  
Pinkie Originals s.r.o. , központja: Zeleneč, K Vyhlídce  924, irányítószám 250191, ID: 06257232 ( „Pinkie”), az üzemeltető egy online áruház, www.pinkie.hu, mely kijelenti, hogy minden személyes adatot ( továbbá: „adatok”)  szigorúan bizalmasan (kezeli), és a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően kezeli azt.
  
A személyes adatok biztonsága prioritás számunkra. Ezért különös figyelmet fordítunk a személyes adatokra és azok védelmére. Ebben az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatban ( „Szabályzat”) szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy az Önről gyűjtütt személyes adatokat hogyan használjuk tovább.   

1. Személyes adatok és feldolgozásuk

1.1 A személyes adatok kategóriái

Csak olyan adatokat gyűjtünk, amelyek a megrendelés feldolgozásához (és feldolgozásához) szükségesek:

 • Név és vezetéknév, e-mail cím, postacím, számlázási cím, telefonszám.
 • A szerződés időtartamából eredő adatok - megvásárolt termékek. 
A következő személyes adatokat tovább használjuk: 
 • Kommunikációs adatok a Pinkie és az ügyfél között  
1.2 A személyes adatok feldolgozásának célja:
  
Szolgáltatásnyújtás.
  
Az általunk kínált szolgáltatások nyújtása érdekében feldolgozzuk személyes adatait. Konkrétan ez magában foglalja:
 • A megrendelt termékek vagy szolgáltatások megbízásainak feldolgozása, honlapunkon keresztül. A jogi ok itt a vásárlási szerződés teljesítésének és a kiválasztott adatoknak a jogi kötelezettségeinek (pl. Számviteli dokumentumok) teljesítésének szükségessége.
 • Kommunikáció. Az összegyűjtött adatokat az Önnel való kommunikáció és személyre szabás céljából használjuk. Például előfordulhat, hogy felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, e-mailen, hogy emlékeztessük Önt egy kifizetetlen áruval kapcsolatban, informáljuk a megrendelése jelenlegi állapotáról, a megrendelése helyzetéröl, panasz esetén vagy további információkat osztunk meg Önnel.  
1.3 Személyes adatok továbbítása harmadik fél részére

Az Ön személyes adatait csak akkor adjuk tovább harmadik fél részére, ha az adásvételi szerződés teljesítése alapján jogos érdeke fűződik ahhoz.
 • A feldolgozóknak, a vásárlási szerződés alapján.
 • A fizetési szolgáltatók, a kifizetések feldolgozása érdekében, és a bankoknak a megbízás alapján, a vásárlási szerződés teljesítésével
 • A fuvarozók annak érdekében, hogy az Ön termékeit vagy szolgáltatásait átadja Önnek, és a panaszokat megoldja, beleértve a szerződéstől való elállást is.  

Ha harmadik felek jogos érdekükben használnak adatokat, az adatkezelő nem felelős az ilyen feldolgozásért. Ezt a feldolgozást az érintett vállalatok és személyek személyes adatainak feldolgozásának elvei szabályozzák.
    
2. Ügyfélfiók és regisztráció nélküli vásárlás

 • Létre hozunk egy ügyfélfiókot, amely a megállapodás keretében jelszóval védett. Az ügyfélfiókján belül közvetlenül hozzáférhet az adatokhoz, beleértve a szerkesztést is. Személyes adatait az ügyfélfiókon keresztül is kezelheti.
 • Ha nem kíván ügyfélfiókot létrehozni a vásárláshoz, regisztrálás nélkül is vásárolhat az e-shopban.

3. Személyi adatok biztonsága és megtartása

3.1 A személyes adatok védelme
 • Személyes adatait titkosított formában továbbítjuk. Biztonságos (SSL- secure socket layer), titkosítási rendszert használunk. Bebiztosítjuk weboldalunkat, webhelyeket és egyéb rendszereket azáltal, hogy technikai és szervezési intézkedéseket alkalmazunk az Ön adatainak elvesztése és megsemmisítése vagy az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférése, módosítása vagy terjesztése céljából
 • Megköveteljük a feldolgozóinktól, hogy igazolják, rendszereik megfelelnek a GDPR-rendeletnek.
 • Az ügyfélfiókhoz való hozzáférés csak a személyes jelszó megadása után lehetséges. Ebben az összefüggésben szeretnénk rámutatni, hogy nagyon fontos, ne adja ki a hozzáférési adatait harmadik fél részére, és miután a fiókjában tevékenységét befejezte, mindig csukja be a böngésző ablakot, különösen akkor, ha a számítógépet közösen használja másokkal együtt. A Pinkie nem vállal felelősséget a felhasznált jelszavak helytelen használatáért, hacsak a Pinkie ebben nem hibás.  
3.2 Feldolgozási idő

A személyes adatokat feldolgozzuk és tároljuk 
 • az adásvételi szerződésből, azaz a megrendelés és a garanciaidő alatt keletkező jogok és kötelezettségek teljesítéséhez szükséges időig
 • A garanciális időszak végétől számított 1 év, a lehetséges viták megoldására
 • mindaddig, amíg a Pinkie kötelessége, hogy a rendszergazda az általánosan kötelező erejű jogszabályok szerint tartsa magát. Számviteli dokumentumok, pl. a Pinkie Original által kiállított számlát a  Pinkie Originals jogszerűen tárolja 10 évig, saját használatra.
Más esetekben a feldolgozási időt az adatfeldolgozás ideje , vagy az adatvédelmi jogszabályok biztosítják.
  
4. Az érintettek jogai
 • Ha személyes adatait feldolgozzuk, bármikor ingyenesen kérheti személyes adataik feldolgozását.
 • Abban az esetben, ha úgy gondolja, hogy a személyes adatai feldolgozása közben  sértettük a személyes adatainak védelmét, kérhet felvilágosítást, megkérheti, hogy távolítsuk el, javítsuk, kiegészítsük vagy  blokkoljuk személyes adatait.
 • Vegye fel a kapcsolatot az oou@pinkie.cz adatvédelmi tisztviselőjével, hogy alkalmazza jogait. Ezenkívül felveheti a kapcsolatot a Hivatallal, mely a személyes adatok védelmével foglalkozik.
 • Ön bármikor visszavonhatja hozzájárulását a személyes adatok feldolgozásához. Ha visszavonja a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulását, az Ön személyes adatait törlik vagy névtelenítik; ez nem vonatkozik a személyes adatokra,mert a Pinkie-nek meg kell felelnie a jogi kötelezettségeknek és ez szükséges (pl. már meghozott megbízás kezelése), vagy jogos érdekeinek védelme érdekében. A személyes adatok megsemmisülnek akkor is, ha a személyes adatok nem feltétlenül szükségesek a megrendeléshez, vagy ha az adatok tárolása, más jogos okból kifolyólag nem megengedhető.  
    
  5. Weboldalak

Webhelyünk nem használja az úgynevezett cookie-kat. Hisszük, hogy magas szintű értékesítési szolgáltatást tudunk kínálni anélkül, hogy azokat felhasználnánk.
  
6. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen kérdése, észrevétele  vagy kérelme van az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat tekintetében, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy az alábbi címen:
  
Személyes adatvédelmi tisztviselő:            oou@pinkie.cz
  
Kapcsolat:                                                   Pinkie Originals s.r.o. - Pinkie
                                                                    K Vyhlídce 924
                                                                    25091 Zeleneč
  
7. Hatékonyság
  
Ez az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 2018. május 25-től érvényes.
  
  

Bejelentkezés

Kérem írja be email címét és jelszavát

Nincsen fiókja? Regisztráljon

A kosár üres