Rólunk


Pinkie. A legjobbat a legkisebbjeinknek.


Történetünk

Évekkel ezelött, 2009-ben, mikor harmadik gyermekemet vártam, a harmadik kislányt, elhatároztam, hogy kicsit feldobom a babakocsink kinézetét. Mivel nem voltam túl szerencsés az interneten keresztüli vásárlással és elég jól bántam a varrógéppel, úgy döntöttem magam fogom elkészíteni. Egyedül megterveztem és legyártottam. Ekkor készült el az első saját babakocsi betétem.


Egy, az elsők között legyártott babakocsibetétekből, még a Pinkie márka megteremtése előtt, és egy, mely a legkedveltebb babakocsi betétje volt a legutóbbi szezonnak.

A barátaimnak nagyon megtetszett és ők is szerettek volna. Ha mai szemmel nézem a dolgokat, profi munkának semmi esetre sem nevezném, de élveztem a tervezést, a varrást és nem utolsó sorban így a családi kasszához is hozzá járulhattam valamennyi pénzzel. A barátaim elküldék hozzám a többi barátaikat, én kiváltottam a vállalkozói igazolványomat, elkezdtem árulni termékeimet interneten, mini bazárokban és legyártottam az első kollekciómat.
  
2010-ben kitaláltam a Pinkie márkanevet és a férjemmel elindítottuk az e-shopunkat. Az elején 60 színkombinációban volt elérhető az összes termék. A babakocsi betétektől kezdve a takarókon keresztül a táskákig illetve gyerekszoba szőnyegekig.A legtöbb dolgot én varrtam egyedül, valamit pedig átadtam legyártásra a körülöttünk lévő varrodának.


A Pinkie.cz e-shopjának első főoldala

  

2015-ben először több, mint 1000 termék volt ajánlatunk között. Ekkor már több varrónőt is foglalkoztattam, illetve a bérelt helységből átköltöztünk egy új műhelybe, mely nem sokkal elötte egy nyomda kihasználatlan raktára volt.
  
Ebben az évben 30.000 követővel büszkélkedhetünk a facebookon, megünnepeltük, hogy 2 éves lett a magyar e-shopunk és a legnagyobb lányom, tanulmányai mellett, szabad idejében elkezdett nekem dolgozni. Egy szóval az egész családot belevontam a munkámba. A kislányaim a ´modelljeim´, a férjem az e-shopért felel, az édesapám a műhely karbantartásáért és az ott felmerülő technikai problémákért, az unokaöcsém pedig a nyári szünetben segít be a csomagolásnál. Ebben az évben pedig egy új márka elterjesztésére is készülünk.

  
Évről évre
   
6/2009 - első babakocsi betét
8/2009 - első eladott babakocsi betét
5/2010 - az első legyártott kollekció a babakocsihoz
6/2010 - az e- shop indítása
11/2010 - 5 követő a facebookon
12/2010 - Átlagosan 1 megrendelés naponta
2015 - 1000 termék az e-shop ajánlatában
2017 - Több, mint 1000 megrendelés havonta
2/2017 - Magyar e-shop indítása
2018 – és meglátjuk, hogyan tovább ☺
  

Ez vagyok én…


1

A három lányommal és férjemmel egy kis faluban élünk pár kilométerre Prágától.

2

Soha nem gondoltam volna, hogy a hobbimból-varrásból idővel vállalkozás lesz, hogy örömmel megyek munkába és gyerekkori barátaimnak tudok munkát adni (köszönöm a segítséget lányok...).

3

Körübelül 70 név közül választottuk ki a Pinkie nevet, 2 hónapot gondolkoztunk rajta a férjemmel, melynek levédetésére majdnem egy évet vártunk.

4

Jelenleg Európa-szerte vannak anyag beszállítóink és évente mintegy 40 000 km-t vezetek le a munka miatt.

5

Kávé függő vagyok, szeretem a tortákat, kalácsokat, süteményeket, és a kuglófot, melyet a 12 éves lányom, Tey süt nekem.    


A dolgozó asztalomról  

Bejelentkezés

Kérem írja be email címét és jelszavát

Nincsen fiókja? Regisztráljon

A kosár üres